Sunday, October 9, 2016

Maryam's Stories: Resigned

Assalamualaikum! 

Tak cukup dgn Kilang Story ni ada pulak siri baru yg aku terbitkan. Maryam's Story. Haha. Haish... Banyak pulak peristiwa penting jadi bulan oktober ni. And yang paling shocked skali adalah kak yam resign. Resigned without telling me first! Aku tahu tu pon lepas aku gitau dia yg aku ada interview kat Rawang, 5 haribulan lepas, and aku suruh dia doakan aku. Baru dia mengaku the truth is dia dah antar surat resign last week. Which is soooooo shocking. Out of blue and all of sudden she resigned!!!!! Oh maryam. Aku sedih gila kot. Of course aku happy utk kau and aku excited dgn penghijrahan kau tu tapi aku rasa kehilangan gila kottt.. Ye la, aku time2 stress bosan sedih, sakit demam aku selalu lari gi rumah kau kat Lenggeng  tu. Ni kau pindah Rawang kot. Jauh gila ngan Nilai. Mmg xleh ulang alik lagi. Aku harap sgt aku dpt kat Rawang tu tapi mungkin tak ada rezeki di company tu. Maybe next time. So dia sorang2 je la pindah Rawang. Yes, kak yam dpt offer kat Rawang jugak, 5 days working which is so unfair sbb aku 6 hari..hahhaha. Anyway Good Luck kak yam. Bulan ni bulan last dia kat Nilai ni.
Haish.

No comments: