Thursday, October 24, 2013

ITS LONDON....!

Sooo... they go to LONDON huh...?

Well... I think the whole USIM members know already that three students from Faculty of Science and Technology went to London..or more specifically British Innovation Show or BIS...and they are my classmates too...!!haha..hanya mampu tumpang nama...yeah BIOTEH GO...BIOTECH...!!
PROUD....!
siapa sangka produk yang lahir dari sebuah LAB Food Process di tingkat 1 FST sekarang dah ke London...nobody knows the future...tu nama nya rezeki..dah tertulis diorang akan sampai London... and me...??? INSYAALLAH ader...tapi belom masa nya lagi..HAHA :D (nampak kejelesan di situuu..)
You know something..? the reason why everybody...err...NO..I mean the reason why me feel a little bit jealous is because...well hellooooo...its LONDON.!!! if they went to vietnam or china,, I guess I'll be alright..

from left: syafiq, fawaz, wafi
my beloved lecturerss...! prof chek zaini and prof dr. alina
sangat jeles okeee.. =_=
Oh...forgot something....product yang diorang bawak ke sana ialah Bambusia Powder..bahasa kampung nya tepung rebung buluh...and daripada tepung tu boleh hasilkan mcm2 product, examples pasta, cakes and many more lah...! the original product was Bambusia pasta....so for this BIS...they modified sikit laaa...anyway..GOOD LUCK KORANG...!! sonot2 kat London tu jgn lupa kitorang kat sini... USIM is proud of you...- :)
Insyaallah...

K, thanx for reading...BYE..!

credit: photos from fawaz mohd

2 comments:

takumi said...

and for me...london je kot..eheh..x ke? :p btw, vietnam2 tu slow sket eh..hahaha..bukan tempat yg kita cari tp pengalaman n pengajaran yg kita gali yg terselit pdnya..

nabila amran said...

eh..alamak....termention psl vietnam la plakkkk..!!!hahahaha..sory takumi...kakakaah