Tuesday, October 22, 2013

coret coret

Semester 7…

“Bila dah makin dekat detik-detik akhir kat USIM nie…setiap saat tu rasa mcm berharga sangat…. :( ”
-Maryam, 2013-

Aku pon tak sangka ayat tangkap leleh macam ni boley keluar dari mulut sahabat aku yg memang terkenal dalam course kitorang ni sbg seorang yang gila-gila….kalo gila-gila biasa takpe..ni gila-gila tahap kritikal..HAHA. So I guess everyone now starts to feel the upcoming moment…moment when we wont see each other again like this..like now…ARGHH ..seriously its sad just by imagining it…!!!!! Macam ni la agak nye yang senior kitorang rasa duluuu…

ANYWAY…that’s for introduction… and actually sem ni aku rasa MALASSS sgt nak update blog...bukan malas…takder mood…tak tahu la kenapa...even my diary...dah lama tak tulis diary...the last time I wrote was in July...almost 3 months up to now...phewh...memang banyak peristiwa yang jadi dalam 3 bulan tuu... biasanya sebelum ni dlm seminggu memang aku akan tulis diary at least 2 kali...bercerita itu and ini...just untuk jadi kenang-kenangan pada masa depan....heeeeee....tapi semenjak dua menjak ni, masalah aku...xder mood so xder la cerita tahun 4 untuk di baca nanti....sayang pulak ase tak tulis.. :)

And everyone now sibukk sangat dgn thesis masing2..aku je aser yang tak buat apa-apa...buat jugak oke..tapi progress aku slow sangat aku rasa..tak macam orang lain...mengeluh pun tak guna nabilaaa....bikin susah hati jer..tu yang aku malas nak pikir sangat ni..last2 mood aku jugakkk yang rosakk...

OK...so I guess I stop here..banyak sgt nak cerita..tapi takpe la..aku simpan dulu...next entry time da rajin..mood da datang..baru la best sikit menaip....hahaha


bye..!

No comments: