Monday, May 27, 2013

May: dreadful month

Assalamualaikum..!

WOAH..! Lama tak singgah kat sini...ye ker..?kih3...
Sungguh tak tipuuu bulan 5 nie bulan paling dahsyat utk sem nie... Tak pernah lagi di uji maha hebat camnih.. Ceh, tiap2 sem cakap ayat sama jer...HAHA

Sungguh, bulan 5 nie jadual sangat padat dan ketat mengalah kan retis2 femes, mengalahkan jugak jadual YB yang baru angkat sumpah lepas PRU ari tuh. Sampaikan nak tido pon tak tenang pikir pasal kerja, esaimen, FPD, SIC, test, report, bla..bla..bla.... sampaikan lupa nak call emak kat umah..

"ibu, maafkan anak mu ini..." :(

Tapi semuanya bakal berakhir dalam masa 3 hari lagi...lega...keh3...takder la berakhir sangat tapi boleh la berehat barang sebentar sebelum berjuang balik utk final exam nieh... Baidewei, banyak sangat benda nak bercerita tapi takper lah..simpan la dulu...malas nak taip panjang-panjang..

nak baring camni kat dataran nilai boley tak...?heh
Well, minggu ni da minggu terakhir utk semester 6...dah nak abis tahun 3 daaahh.. macam tak percaya pun ada. Dari semuda-muda generasi (Tamhidi), akan jadi yang paling tua dah kat USIM nie..ehem, takder la paling tua..tapi tua ar...kawan-kawan pun dah ada yang kawen..hee  :)

K bye...! Have a nice day... >.<

No comments: