Friday, May 3, 2013

ini kali lah....!

 Assalamualaikum...

hi readers....what's up..?!

In excited state right now...haha... Buat pertama kali saya bakal mengundi....oh, ini juga menandakan saya sudah dewasa...di beri peluang untuk memilih pemimpin yang bakal menerajui rakyat... Kalau ikotkan hati, tak nak balik umah,, bukan apa...jalan confem jam gila...ye la, semua orang balik kampung untuk mengundi..dah macam hari raya dah.....tapi bila ingat tanggungjawap pada negara, *chehhh...hehe*, saya tabahkan hati jugak untuk balik walaupun saya tahu saya akan menempuh jalan yang berliku, jalan yang sesak gila, sangkut 12 jam dalam bus, then sakit2 badan.... *sangat gigih..!*

Well, that's alright...! 5 tahun sekali....Kalau tak mengundi sekarang, 4 - 5 tahun lagi la jawapnyer.. masa tu dah tua...dah beranak pinak....wahaha... So, malam ni saya akan balik ke Kelantan, dan di sebabkan jalan yang memang di ramalkan sesak, maka saya bajet2 dalam tengahari esok sampai la ke Kota Bharu....insyaallah... moga semua nya selamat..
Mengundi,,mengundi jugak,,,balik jer lepas mengundi tu, PENUH...!!!! dengan presentation proposal thesis, entrepreneurship lagi,, next, FPD....lab report...sedar2 dah study week nak FINAL EXAM sem 6 dah..! WARGHHHHH.....cepat nya masa berlalu...

dah aku yang melalut sampai ke sini ape kejadahnyer..?

k lah, bye..thanks for reading...

selamat mengundi semua...!

No comments: