Friday, October 19, 2012

oh Allah..gimme the strength.. :)

"makin sibuk kita dengan urusan dunia...sepatutnya makin kuat 
hubungan kita dengan Allah..sebab dari situ kita akan dapat kekuatan.."

-quoted by someone-


sekarang ni..memang rata-rata kawan aku post status kat FB or updet 
blog mesti pasal life diorang dgn keje dan assignment
yang bertimbun-timbun ibarat gunung kinabalu gamaknyer...

well...life aku pun lebih kurang macam tu lah....
kadang2..tumpah jugak air mata ni bila tak tahu nak start 
kat mana...belom siap satu keje..datang yg lain plak..bap..bap...bap..
mau nyer tak nangis...aku rase sem ni lebih kurang je 
ngan tamhidi dulu..mcm ni lah..keje berlambak...!*sigh*

tapi bila ingat balik kata-kata kat atas tuh..terubat jugak hati ni..
kadang-kadang kita lupa kita ada Dia utk mengadu..
ada Dia untuk meminta...hee..

k lah..bai...nak siap kan thesis plak......bizi neh.
*chehhhhhh..berlagak tak?hahahaha..juz joking...*

assalamualaikum!