Thursday, May 17, 2012

konvoi kawin saye.....heeee

assalamualaikum....

ni cerita 2 minggu lepas..eheh...sebenarnye bukan konvoi kawin saye...hahaha
melampau plak tajuk entry niee...sebenarnyer kakak kawan kitorang yg kawin..
maka kami sebagai kawan sejati...harus laaa pergi..! ye x..? ;)

sebenarnye semua ni last minute punyer plan...ingatkan x ramai yg
join..sekali 6 buah kereta...memang meriah arr...

yg muka over excited tu driver saye....haha
sampai je umah pengantin dah tengahari...ape lagi...perut pon tgh kosong..
serang la ape yg patot...muahahaha...aii..rezki rezki...


best nyer kawennn...!!hahaha....

mase kat sane ader jumpa sorang adik nie...ya allah..comel gilerr...
sumpah x tipuuuu.....x caye..??

macam teddy bear muslimah...hahahaha
comel kan...? suka tgk pipi dia..dah la tembam..
pakai plak maxi lengkap ngan tudung..jalan kedek2..hahaha..
geram sgt tgk dia sampai gi mintak ngan mak dia nak amik gambar...

then lepas solat zohor kat masjid senawang, diorang ni gi pekena
cendol leman dawi plak...nasi tadi tu pun belum hadam 
lagi..hahah...mmg kenyang giler arr...

tarikan kat cendol ni susah nak cakap..kena dtg sdiri..baru paham..ngeeee
pendek citer mmg best lah..
klakar bila ingat balik kat sini...lepas makan cendol tuu..
semua dah x tahu nk gi maner..
semua sengeh2 je time "setiausaha" program dah bising-bising
pasal tentatif....haha
last2 decide gi putrajaya...ye la...alang-alang dah keluar....
baik jenjalan sama2...bukan senang kot nak kumpul ramai2 mcm nie...

lepas isyak kat masjid besi...kitorang round2  area putrajya tu..
then back to nilai..cari makan skali lagi...perut dah berkeroncong balik...
ntah la nk panggil perut ke tong air..ahaks

lepas je makan...mase tu semua dah nak balik...last2 ade kejutan yang
tak di sangka2 oleh 'AJK PROTOKOL'..
akceli ade pertunjukan bunga api....!!!wahhh...!!terharu sgt...

memang mantap tahap dewa arr majlis penutup kitorang utk hari tuu..
even pada awal nyer ade masalah sikit pasal maklumat program..
tapi ending nyer sangat2 best....!!!!

aii...senyum sensorang aku bila ingat balik konvoi ni..
kenangan manis betol lah....walaupun penat...almost tgh malam
baru balik tapi yg penting semua hepii.....

well..time kasih ain sudi jemput kami ke rumah...
time kasih kat photographer2 "profesional" semua..
ehem..ajk publisiti...hrp len kali boleh improve kan lagi...
kalau x...memang laa.....hihi

next konvoi...raya ni laaa plak....!

ok bye..!


No comments: