Wednesday, January 25, 2012

made me laugh..eheh



assalamualaikum...! ;D


eheh...mood ceria jer..musti larr..
exam da abis...cuti sem...dapat balik umaa..dpt baucer buku..
dapat bersama si dia cuti nie....huwa3..
kebahagiaan berganda.... *erk..*

actually yg plg wat aku bahagia adalah
sebab....eii malu la nak ckp..sebab...
sebab...si dia ni la...
kelakar betol...aku asyik gelak jer klw ngan dier..
thanx awak..!ahaha

don get me wrong oke...actually si dia ni.....buku ni...




lawak kampus kompilasi jilid 1-5 with hardcover
sekali tgk cam kamus dewan..haha

OMG...at last.akhirnyer aku memiliki dia...
excited giler tgk buku ni kat Popular mase tu..hehe


actually dah lame nk beli, tp memandangkan kedudukan kewangan yg 
x stabil,aku terpksa tunda hasrat ni..hingga lah satu hari.
aku dpt berita psl baucer buku 1 malaysia tu....
ape lagii...heeee..*muke jahat*

lawak kampus ni sumpah kelakar..

bagi aku la...korang x tau la kan...
aku tgk adik aku tu pon cam ade harapan jer nak jadi
kipas-susah-mati (die-hard fan) komik ni..cam aku jgk..haha

and guess what? ni bkn komik jepun oke...komik ni made in m'sia..
same2 sokong industri komik malaysia...wahh...!


semangat...!

-kene bebel ngan pak su aku sbb beli komik ni gune baucer...sob3-


3 comments:

wapeesnoot said...

voucher kfc tadop kew?? ekeke

nabiela said...

hahaha...aii...perli napok..dah abis dh la..

Farahin Ahmad said...

untunglaaa dapat beli buku kegemaran.hehe