Saturday, December 31, 2011

conclusion 2011

[note: this entry is quite long...xnak bace pon tape..hee]

Setelah aku bace semua benda2 mengarut yg aku tulis dlm diary aku tuh, 
dpt la aku simpulkan yg tahun 2011 sebenarnye agak hepi la. Cuma klw ade yg sedih2 sikit tu biase la kan..xkan la nak hepi je all the time..

Bila bukak diary aku tuu,ade beberapa benda yg buat aku tersenyum bila bace balik..haha

1.       Azam
 aku nak tergelak tgk azam tahun baru aku tu..haha..mane x nyer, drpd 7 tuu…satu pon x terlaksana..ade yg aku buat jgk..tp amat sikit..hehe..azam yg paling TIPUUU skali..nk kurangkan berat badan..hahahah…BIGGEST lie ever nabilaa..
bukan makin kurang...tp makinnn....bwahahaha

2.        Roommates:
Yg paling best mase duk KK1 satu bilik ngan dayah,apap n farah….mase nak dekat abis sem 2 tu, mmg boleh ckp tiap2 minggu kitorang outing...pegi ulu bendul..jalan2 kat putrajaya…lepak2 kat dataran nilai…pegi mines ngan apap, jom heboh..mmg best lah ngan diorang neh… ade skali tu pegi KLIA antar dayah nk gi umrah.bkn maen lagi kitorang kirim doa, tulis atas kertas utk dayah bace mase kat sane.bkn senang kwn rapat nk gi mekah ni…pendek kate bnyak la kenangan best ngan rummet aku spanjang 2011..
bie,dayah,farah, apap...yg sorang lagi tu nick..rummet tambahan..hehe

3.       Classmates:
Ngan classmates plak…banyak KOWTT....!!yg paling aku ingat skaliii……..
opkos laa teater musical arab… klas kitorang menang no. 4 even mase tu kitorang expect dpt no.last.. yg buat aku nak tergelak sbb salah sorang wtk utamanyer akuuuuu…atas pentas tu sumpah aku maluuuuuuuu sgt2..expecially scene aku ngan huda excident smbil bwk kete yg di perbuat drpd kotak tu..maluuuu sgt tuhan je tahu…tp aku tebalkan muka jgk...tp kitorang hepi sgt2 lepas dpt no.4..sweet la jugak an..
kejayaan berharga...even no.4...but sweet then...heee
banyak la lagi kenangan best ngan diorang suma nieyy...

open day USIM...kos kitorang menang no. 1....terbaik arr...


sayang arh diorang niee..huhu

kalaw nak ckp pasal kenangan best 2011 memang la sgt2 bnyak..
klw masukkan semua mau nyer ade 3 part entry nie..heheh

sedar x sedar dah setahun berlalu...and makin bertambah usia aku ni..
tahun depan which is esok..maka secara x rasmi nyer aku berumor 21 tahun..
yg tu x rasmi oke..! still 20..haha..

aku harap aku akan jadi insan yg lebih baik seiring pertambahan usia aku..
jadi hamba Allah yg baik, anak yg solehah and kwn yg berguna..
waa..maced x ayat aku??maced x..?hahaha
wait a sec..!!! 21 dah boleh mengundi kan..???hahahah
k lah..bnyak kot membebel...

bye..thanx for reading sampai abis smbil tongkat dagu guna tgn kiri tuu..huhu..
and lastly....
GOOD BYE 2011...WELCOME 2012

♥♥
♫♪¸.•*¨`*ིྀ♫♪¸.•*¨`*ིྀ♫♪ •*¨*•.¸¸Goodbye 2011~~~ ♥♥ Welcome 2012~~~ ♥♥ Happy New Year Everybody...•*¨*•♫♪ ♥♥░HAPPY░♥♥ ♫♪ (¯''•.¸** ¸.•''¯)
˚˛ * _Π_____*

•˚ */______/
\。
• ˚
田田 |門|...♫♪ ♫♥ $ ♥♫♪


2 comments:

takumi said...

i think the best reading material is ur blog!!! hahaha..yg plg best bce smbil tongkat dagu ngn tgn kiri..hw do u know ar? haha..pape pon all the best ye kak! haha...

nabiela said...

bangga arh kene puji...ahaks..owh well..i know la..coz most of us will sit in that position when we in front of laptop..tgn kanan kat cursor..hahahaha...well...all the best to u too mak cik nana..!!