Friday, December 16, 2011

the story of last saturday....


On last Saturday, we had a FST Family Bonding program in Bagan Lalang,Sepang. Honestly, well,everything was quite good except that I have to wake up early in the morning.heeeeeeeeee…
Pogram ni sebenarnyer utk batch kitorang jer…pelajar tahun dua Fakulti Sains Tech. utk merapatkan lagi ukhwah yg sedia rapat ni..tapi sayang x semua pegi….tempat tu sgt osemm…! cantik sgt…aku suka pa ntai…sangat sangat sukaaaa…!lame dah x gi pantai…wuuu…


macam2 game kitorang main…yg xleh lupe skali main perang tuh..ya allah..ganas giler budak2 ni main..budak2 ni jer..aku x..haha..memang dah xder istilah ayu dah time tuh…malu arr budak laki tengok…*lepas abis main baru terasa malu..mase main x sedar diri…buahahahahah.


Laki just main tarik tali jer…sedih pasukan yg aku sokong kalah mase round ke-2 tuu..mesti la sokong geng Bio an…?hehe.


 lepas makan tengahari,kitorang gi jenjalan kat pantai jap…mase tu air surut…you guys should see that…!!! Kagum giler arr aku..xpernah tgk fenomena mcm tu sebelum ni..hehe…air laut surut smpai ke tengah…even lori pon selamba badak  je lalu kat tgh2 tu…then kitorang tgkap ketam…eiii…geram tgk kaum kerabat ketam tu sumer..dah la kecik2..banyak plak…rase nak tgkap pastu goreng celup tepung..cedap nyerr..!hahahaha…then ape lagi…photoshooting ler…
nmpak x yg merah2 tu?tu semua kaum kerabat ketam,,hehe




 yg bestnyer mase main BOMM ngan kak yam..memang x ingat dunia lar…rase cam pantai tu kitorang yg punyer..last2, abis bertepung baju aku… pastu main air…ceh!ni la part sedih..aku lupa nfon ade dlm poket seluar…sedar2 dah basah….tamat la riwayat beliau setelah 2 tahun member khidmat setia kat aku…ekceli x tamat lagi…tp cam separuh hidup arr..kejap elok,kejap koma...aigooo.

kol 4.30 petang tu siap2 nak balik…ade ucapan ckit dr prof. norita…penyampaian hamper sumer..pendek kate mmg best la pogram ni…kenal kwn2 baru dari kos lain… aku rase ukhwah sesame kitorang pon makin rapat…xder la budak bio kwn ngan bio jer,,kimia ngan kimia jer…tahniah kat kwn2 sekrefast yg susah pyh wat ni sumer…korang mmg hebat larh..!len kali wat la lagi..aku mmg suke jenjalan neh..eheh.

k bye..!thanx 4 reading..!
.



1 comment:

MuE said...

bieee!!!! xdak pn gmbaq mue. haha