Saturday, December 31, 2011

conclusion 2011

[note: this entry is quite long...xnak bace pon tape..hee]

Setelah aku bace semua benda2 mengarut yg aku tulis dlm diary aku tuh, 
dpt la aku simpulkan yg tahun 2011 sebenarnye agak hepi la. Cuma klw ade yg sedih2 sikit tu biase la kan..xkan la nak hepi je all the time..

Bila bukak diary aku tuu,ade beberapa benda yg buat aku tersenyum bila bace balik..haha

1.       Azam
 aku nak tergelak tgk azam tahun baru aku tu..haha..mane x nyer, drpd 7 tuu…satu pon x terlaksana..ade yg aku buat jgk..tp amat sikit..hehe..azam yg paling TIPUUU skali..nk kurangkan berat badan..hahahah…BIGGEST lie ever nabilaa..
bukan makin kurang...tp makinnn....bwahahaha

2.        Roommates:
Yg paling best mase duk KK1 satu bilik ngan dayah,apap n farah….mase nak dekat abis sem 2 tu, mmg boleh ckp tiap2 minggu kitorang outing...pegi ulu bendul..jalan2 kat putrajaya…lepak2 kat dataran nilai…pegi mines ngan apap, jom heboh..mmg best lah ngan diorang neh… ade skali tu pegi KLIA antar dayah nk gi umrah.bkn maen lagi kitorang kirim doa, tulis atas kertas utk dayah bace mase kat sane.bkn senang kwn rapat nk gi mekah ni…pendek kate bnyak la kenangan best ngan rummet aku spanjang 2011..
bie,dayah,farah, apap...yg sorang lagi tu nick..rummet tambahan..hehe

3.       Classmates:
Ngan classmates plak…banyak KOWTT....!!yg paling aku ingat skaliii……..
opkos laa teater musical arab… klas kitorang menang no. 4 even mase tu kitorang expect dpt no.last.. yg buat aku nak tergelak sbb salah sorang wtk utamanyer akuuuuu…atas pentas tu sumpah aku maluuuuuuuu sgt2..expecially scene aku ngan huda excident smbil bwk kete yg di perbuat drpd kotak tu..maluuuu sgt tuhan je tahu…tp aku tebalkan muka jgk...tp kitorang hepi sgt2 lepas dpt no.4..sweet la jugak an..
kejayaan berharga...even no.4...but sweet then...heee
banyak la lagi kenangan best ngan diorang suma nieyy...

open day USIM...kos kitorang menang no. 1....terbaik arr...


sayang arh diorang niee..huhu

kalaw nak ckp pasal kenangan best 2011 memang la sgt2 bnyak..
klw masukkan semua mau nyer ade 3 part entry nie..heheh

sedar x sedar dah setahun berlalu...and makin bertambah usia aku ni..
tahun depan which is esok..maka secara x rasmi nyer aku berumor 21 tahun..
yg tu x rasmi oke..! still 20..haha..

aku harap aku akan jadi insan yg lebih baik seiring pertambahan usia aku..
jadi hamba Allah yg baik, anak yg solehah and kwn yg berguna..
waa..maced x ayat aku??maced x..?hahaha
wait a sec..!!! 21 dah boleh mengundi kan..???hahahah
k lah..bnyak kot membebel...

bye..thanx for reading sampai abis smbil tongkat dagu guna tgn kiri tuu..huhu..
and lastly....
GOOD BYE 2011...WELCOME 2012

♥♥
♫♪¸.•*¨`*ིྀ♫♪¸.•*¨`*ིྀ♫♪ •*¨*•.¸¸Goodbye 2011~~~ ♥♥ Welcome 2012~~~ ♥♥ Happy New Year Everybody...•*¨*•♫♪ ♥♥░HAPPY░♥♥ ♫♪ (¯''•.¸** ¸.•''¯)
˚˛ * _Π_____*

•˚ */______/
\。
• ˚
田田 |門|...♫♪ ♫♥ $ ♥♫♪


Sunday, December 25, 2011

home

Home. I just love this word.
Phewwh..! Feel so glad to be at home again after the 6 busiest weeks in Nilai.
No words can describe my feeling right now. 
Everything is so calm, sooooo…sooo..err..urm…see?
 there is no word for that…! I’ve told ya…!haha. 
Being at home is the most wonderful moment I can ever have.
 The feeling that you have when you’re at home is totally awesome..! even though I’ve done nothing yet (besides watching tv, internet and sleep..hehe) it feels so great..!

Hurm……*sigh*… sometimes I really hope that I don’t have to return to Nilai anymore…
to be more specific, USIM. 
That place has given me so much pain in this semester.*the happiness as well*.. 
Ok, actually not the place but the people… 
Those people never know that they’ve hurt me so much.
 I can’t even bear to look at them but as usual, 
I pretended like nothing was happened and I’m totally great and happy as ever. 
Sometimes, I’m tired of pretending… I’m tired of being me…
      
duk umah ni rase tenang sgt2..sebab jauhhhh dari USIM....
jauh dari orang2 yg melukakan hati aku nieee...*chehhh*
feel so happy that I don’t have to face them, 
at least for now…at least for 5 days.…
I need a time to find my strength back…!heeeee..,
cam ntah pape je an? Tenang larh..terluka larh…nk cari kekuatan larh.
.xle blaaa entry kali nie..hahahahaa…
Sebenarnye aku sedih sgt2…. Need you mags7…. 
If and only if you guys were there when they hurt me, 
I’m sure you guys won’t let me to face it ALONE…….!!!! Miss you a lot lately….!


dah la..makin pnjang makin mengarut plak nanti…k bye..!thanx for reading..!



Tuesday, December 20, 2011

love story #1





Last Year, 
He said hi to her every time
they saw each other in the 
hallway.

This year it's a quick 
glance at each other and then 
she turns away, pretending 
to have a great time with her 
friends, while her heart sinks 
to her stomach from missing him. 

He spots a girl to talk to 
to make her jealous
Even though he can't stop looking 
back to see if she's watching. 

While they both walk to their 
next class, they each secretly 
regret it all ... ♥ 




Friday, December 16, 2011

the story of last saturday....


On last Saturday, we had a FST Family Bonding program in Bagan Lalang,Sepang. Honestly, well,everything was quite good except that I have to wake up early in the morning.heeeeeeeeee…
Pogram ni sebenarnyer utk batch kitorang jer…pelajar tahun dua Fakulti Sains Tech. utk merapatkan lagi ukhwah yg sedia rapat ni..tapi sayang x semua pegi….tempat tu sgt osemm…! cantik sgt…aku suka pa ntai…sangat sangat sukaaaa…!lame dah x gi pantai…wuuu…


macam2 game kitorang main…yg xleh lupe skali main perang tuh..ya allah..ganas giler budak2 ni main..budak2 ni jer..aku x..haha..memang dah xder istilah ayu dah time tuh…malu arr budak laki tengok…*lepas abis main baru terasa malu..mase main x sedar diri…buahahahahah.


Laki just main tarik tali jer…sedih pasukan yg aku sokong kalah mase round ke-2 tuu..mesti la sokong geng Bio an…?hehe.


 lepas makan tengahari,kitorang gi jenjalan kat pantai jap…mase tu air surut…you guys should see that…!!! Kagum giler arr aku..xpernah tgk fenomena mcm tu sebelum ni..hehe…air laut surut smpai ke tengah…even lori pon selamba badak  je lalu kat tgh2 tu…then kitorang tgkap ketam…eiii…geram tgk kaum kerabat ketam tu sumer..dah la kecik2..banyak plak…rase nak tgkap pastu goreng celup tepung..cedap nyerr..!hahahaha…then ape lagi…photoshooting ler…
nmpak x yg merah2 tu?tu semua kaum kerabat ketam,,hehe




 yg bestnyer mase main BOMM ngan kak yam..memang x ingat dunia lar…rase cam pantai tu kitorang yg punyer..last2, abis bertepung baju aku… pastu main air…ceh!ni la part sedih..aku lupa nfon ade dlm poket seluar…sedar2 dah basah….tamat la riwayat beliau setelah 2 tahun member khidmat setia kat aku…ekceli x tamat lagi…tp cam separuh hidup arr..kejap elok,kejap koma...aigooo.

kol 4.30 petang tu siap2 nak balik…ade ucapan ckit dr prof. norita…penyampaian hamper sumer..pendek kate mmg best la pogram ni…kenal kwn2 baru dari kos lain… aku rase ukhwah sesame kitorang pon makin rapat…xder la budak bio kwn ngan bio jer,,kimia ngan kimia jer…tahniah kat kwn2 sekrefast yg susah pyh wat ni sumer…korang mmg hebat larh..!len kali wat la lagi..aku mmg suke jenjalan neh..eheh.

k bye..!thanx 4 reading..!
.



Friday, December 9, 2011

note-to-self









to Miss Nana Takumi and Miss Ked SNSH

hi best buddies....!!!hahaha...

this is nor's blog...


baru je buat...sorry terpksa inform kat blog..
fesbuk is prohibited here...!hahaha

miss you guys..!heeee