Monday, November 28, 2011

how i spent my weekend

Tajuk cam karangan English PMR jer..haha. Doesn’t matter larh.



Sabtu, ahad and isnin cuti…selasa xder klas… 4 hari oh..!
Mula2 tu x taw nak wat ape..kalaw ade kete tu len citer la kan…
 and since hidayah johan pon balik ke rumah beliau di puchong, 
plan utk bowling pon cancel, and I’m all alone here..hahaha

Tetiba mlm jumat tu… Nor, geng aku time skola dulu anta msg ajak aku ngan Nik
 jenjalan kat KUIS..ade pesta konvo...ape lagi kan..? 
terus packing barang, gaya cam nak stay seminggu je kat KUIS tuu..haha..
padahal 2 hari je pon..
lama kot x jumpa Nor....makin tembam budak tuu...

me and nor...
well, it was osem to meet her....
mula2 sampai tu, tekejut tgk dia makin bulat...bahagia sgt agaknyer..
hahaha..pastu, jenjalan kat karnival jap,
petang tu kitorang ronda2 pasar malam...best lah..!


pastu kitorang gi jumpa kak aisyah jap..
kak aisyah ni satu skolah ngan aku dulu..dia konvo ari tuu..
mmg best arr tgk geng2 konvo..pakai jubah biru,
pegang skroll and jambangan bunga yg besar bagak tuh..
x sabar plak rase...heeeee

malam tu plak borak2 sampai kol 2 pagi...haha
bnyak sangat cerita...buku bertemu ruas, masing2 bnyak mulut..
mmg bising lah bilik dia mlm tu...seb bek rumet dia balik umah..haha
hari ahad tu..jenjalan kat sekitar kuis sikit..tgkap gmbar..
landskap dia mmg cantik arr..cam best je blajar kat sana..hehe






pendek kate memang best lah spend time kat kuis...
mcm2 benda jadik slama 2 ari tuh...hahaha
petang ahad tu balik nilai...banyak kerja menanti....haish...


oh,,! by the way...
selamat menyambut Maal Hijrah...
moga tahun ni lebih baik dari tahun sebelumnya....


bye..!

3 comments:

takumi said...

best nye awak jenjalan kat kuis..jeles tau...hoho..

nabiela said...

nana...org ajk bkn nk ikot...huh..

sNsH said...

x aci..=(