Thursday, October 13, 2011

kak cik adik ku....

“Wahai kak cik….adakah kak cik sehat?”
Kak long tahu kak cik mesti terpana dan terkejut bukan. Haaa…kak long nampak kak cik tgh sengeh tuu… slps link blog nie terbocor, kak cik slalu sahaja mengikuti perkembangan blog kak long ini bukan..haha… kak long tahu itu semua..sengaja kak long diamkan…tidak perlu lah kak cik merasa gusar dan bimbang…kak long tidak  berminat untuk mengumpat kak cik di  dlm blog nie…kak long tidak akn bercerita tentang benda2 burok pasal kak cik di sini…

kak long tidak akan sekali-kali mendedahkan tentang “tragedy ngeri” di lata belatan itu…kak long dan kak ngah akan tetap tegoh menyimpan rahsia jenayah kejam dan sadis kak cik tersebut semasa kita berkelah di sana…hahahhahahhahaha….

Kak long juga tidak akan bercerita tentang peristiwa kak cik menyeksa ibu kita dgn mengurung beliau di dlm bilik yg dipenuhi racun itu…hahahahahhahhha…dan kak long tidak sanggup utk menghebohkan kpd org lain tentang ape yg kak cik sembunyikan di bwh kain burok kat dapur rumah kita itu….hahahahaha…aii..kak cik..kak cik..

Kenape la tegar sgt kau melakukan jenayah2 itu semua…? Tidak kah kau fikir tentang maruah diri mu dan kakak2 mu ini..hahahaha...kini kami terpaksa berkomplot dan bersubahat menyimpan rahsiamu drpd di ketahui sape2…tp kami juga sgt bersyukur kerana engkau melakukan itu semua...boleh la kami mggunakan nya sbg senjata jika engkau cuba mengingkari perintah suatu hari nanti….naah..mesti kak cik sedang merasa gerun bukan?hahahahhahah

Kak cik, adakah kak cik tahu betapa susah nya utk kak long menaip entry ini? Kak long tidak mampu untuk menahan diri dari terguling-guling, tidak mampu untuk menghalang air mata ini dari mengalir akibat terlalu bnyak ketawa..malahan jari-jemari kak long juga menggeletar apabila satu-persatu perbuatan jenayah mu itu terbayang di ruangan mata ini…hahahhahaha…

Ok lah kak cik…lpas abis baco neh, gi ler tolong2 ma basuh pinggan ke..nyapu ke...online jah sokmo...huh!

3 comments:

pelangi said...

ape la k.long ni..cian kak chik..but i like the way u write..haha..
~pelangi pudar hari ini ;P~

coklat_cip said...

terima kasih wahai k.long kerana masih menyimpan rahsia tersebut..raso mcm nak menyembur racun itu kembali sambil guling2 pegang perut maso baco entry nih...hahahahah..k.cik lasum tdk akn tergugat dgn ancaman kejam tersebut..hahhahahah

nabiela said...

hahahaha....adekah kak cik pasti takkan tergugat....naahhh..kak long tahu kak cik takot...sengaja ka cik sembunyikan bukan..?hahahaha