Thursday, August 4, 2011

20 TAHUN SUDAAAAH....

well, ni post aku yang terakhir...yep..! post aku yang terakhir sbg 
seorang remaja yg berusia 19 tahun...sob3.
(konon sadis giler la tuh)

esok akan genap usia aku 20 tahun.
urghhh....!

GUD BYE 19....! HUWAAAA..
TIME PASSES SOOOO FAST,, ISN'T IT ???

pejam celik pejam celik daaa 20 tahun...
seriously,, i juz cant believe that I’ll be twentiesss by tomorrow..
ok,, actually not tomorrow, but at 12.00 midnite malam nie...( 1 hour to go)
awwh....20 ?? thats too much for me....hahahahahah
x layak lagi nk pegang status 20 tuu..
ye la..prangai cam budak2 lagi...

nk wat camane..aku mmg macam nie...bkn aku x try nk jadik matured...
hahahahah....tp bile aku jadik matured, bile aku try utk
x menyakat org...sume pelik..
sume tnya "bie ade probs ke??" "asal bie diam je ari nih?"
 hah...korang sume yg mengagalkan usaha aku utk jadi matured ekk..
 (hek eleh...salahkan org plak)

Aku ni matured sebenarnyer..hihihi
Cuma aku ni jenis kalut…cpt gelabah…(whoopsie) heheh
X taw nape jadik camtuh...

btw, aku harap lepas bday yg ke 20 ni aku akn jadi insane..eh eh…silap..hehehe…
mksud aku insan yg lebih baik dr sume aspek lah…! Chewahhh!

A better servant of Allah (insyaallah)
A good daughter
A good sister to my siblings
A good friend
A hardworking student (I will try...this one is tough...hahaha)
  
udah2 le membebel....nak ke x nak ke...esok masok 20...!
tapi ade satu benda jer yg paling aku suke psal befday ke-20 aku ni...
cer teka ape? aku gtw je la...buang mase tggu korg teka..hahaha

my 20th birthday jatuh pada

5 RAMADHAN
5th AUGUST
JUMAAT 

kire cam bd 20 aku ni jatuh pd hari yg sgt2 elok lah..x gitu??
jumaat n bln ramadhan...hahahaa...ok lah tuuu

so, nabilah amran..!

WELCOME TO 20..!

3 comments:

ezzaty harith said...

wah!!!

happy birthday bie..

semoga panjang umur..murah rezeki :)

selamat berpuasa :D

nabiela said...

hahaha....thanx zatiey....amin...patot tambah satu lagi..moga cot jmpa jodoh..hak3..(ok,, mood gediks da datang, jgn lyan..)

hurulain said...

welcome to the club!! selamat hari tuaaa :P